MMB База (Основа) для виготовлення аромадифузора (Пляшка - 0,5 л)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Варіанти товару
- Відгуки (6)
Опис ➤ MMB База (Основа) для виготовлення аромадифузора (Пляшка - 0,5 л)
Як виготовити аромадифузор? Для цієї необхідної бази, або рідини, що розріджує аромаолії, забезпечує рівномірне та поступове розповсюдження аромату в часі. Пропонуємо базу MMB від виробника Kuraray для аромадифузорів та ароматизованих спреїв, якісну та безпечну сировину для ароматизації будинків та домашнього текстилю.
- База для аромадифузорів та парфумованих спреїв MMB, Kuraray.
- Країна виробник: Японія.
- Фасовка: 100 мл, 500 мл, 1 л, 5 л.
База MMB – це безбарвна, прозора, водорозчинна рідина з ледь помітним запахом.
Завдяки своїм хімічним властивостям, вона запобігає утворенню алергенів та забезпечує прозорість суміші після додавання аромаолії. Має низьку температуру замерзання, тому аромадифузори з бази MMB можна транспортувати в зимових умовах. Також підходить для ванних кімнат, бо інтенсивність випаровування аромаолії цією базою не залежить від вологості в часі.
Рекомендації щодо використання:
Зазвичай склад аромадифузору має формулу: 20% -30% ароматолії та 80%-70% бази MMB.
Також для первинного прискорення випаровування, щоб дифузор якнайшвидше ароматизував приміщення, і клієнт відчув його аромат за короткий проміжок часу після розпакування, можна додати до суміші невеликий відсоток етилового спирту.
Тоді склад аромадифузору матиме наступний вигляд: 10% етилового спирту, 20% аромаолії та 70% бази MMB.
весь, що безпечний відсоток введення конкретної аромаолії при створенні аромадифузору можна отримати в її індивідуальному сертифікаті IFRA.
Також виробник бази MMB рекомендує збільшити відсоток введення аромаолій з нотами деревини, бо база може їх приглушити. А ось ароматолії з цитрусовими та квітковими нотами - навпаки робить інтенсивніше, відповідно їх можна додавати менше.
При виготовленні аромадифузору базу, ароматолію (та за бажанням етиловий спирт) змішують та залишають мінімум на два тижні при кімнатній температурі для найкращого з’єднання компонентів та забезпечення гарної аромавіддачі суміші.