MMB База (Основа) для виготовлення аромадифузора (Каністра - 5 л)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Варіанти товару
- Відгуки (4)
Опис ➤ MMB База (Основа) для виготовлення аромадифузора (Каністра - 5 л)
Як виготовити аромадифузор? Для цього потрібна база, або рідина, що розріджує аромаолії, забезпечує рівномірне та поступове розповсюдження аромату в приміщенні. Пропонуємо базу MMB від виробника Kuraray для аромадифузорів та парфумованих спреїв, якісну та безпечну сировину для ароматизації будинків та домашнього текстилю.
- База для аромадифузорів та парфумованих спреїв MMB, Kuraray.
- Країна виробник: Японія.
- Фасовка: 100 мл, 500 мл, 1 л, 5 л.
База MMB – це безбарвна, прозора, водорозчинна рідина з ледь помітним запахом.
Завдяки своїм хімічним властивостям, вона запобігає утворенню алергенів та забезпечує прозорість суміші після додавання аромаолії. Має низьку температуру замерзання, тому аромадифузори з бази MMB можна транспортувати в зимових умовах. Також підходить для ванних кімнат, бо інтенсивність випаровування аромаолії цією базою не залежить від вологості в приміщенні.
Рекомендації щодо використання:
Зазвичай, склад аромадифузору має формулу: 20% -30% аромаолії та 80%-70% бази MMB.
Також для первинного прискорення випаровування, щоб дифузор якнайшвидше ароматизував приміщення, і клієнт відчув його аромат за короткий проміжок часу після розпакування, можна додати до суміші невеликий відсоток етилового спирту.
Тоді склад аромадифузору матиме наступний вигляд: 10% етилового спирту, 20% аромаолії та 70% бази MMB.
Нагадаємо, що безпечний відсоток вводу конкретної аромаолії при створенні аромадифузору можна дізнатися в її індивідуальному сертифікаті IFRA.
Також виробник бази MMB рекомендує збільшувати відсоток вводу аромаолій з нотами деревини, бо база може їх приглушувати. А ось аромаолії з цитрусовими та квітковими нотами - навпаки робить інтенсивніше, відповідно їх можна додавати менше.
При виготовленні аромадифузору базу, аромаолію (та за бажанням етиловий спирт) ретельно змішують та лишають мінімум на два тижні при кімнатній температурі для найкращого поєднання компонентів та забезпечення гарної аромавіддачі суміші.